Årsmøde

FBU ForældreLANDSforeningen samler bestyrelserne i FBU's lokalforeninger for i samarbejde med Center for Frivilligt Socialt Arbejde at tale om FBU i fremtiden.

50 års jubilæum

Jubilæumsreception for FBU ForældreLANDSforeningen, som bliver 50 år i år. Medlemmer og gæster samles om fejringen i lokaler hos Socialpædagogernes Landsforbund i København.

Temadag for FBU Region Syddanmark

FBU Region Syddanmark og FBU ForældreLANDSforeningen inviterer forældre og andre interesserede til temadag på Milling Hotel Park i Middelfart.

Årsmøde

FBU holder årsmøde i samarbejde med Center for Frivilligt Socialt Arbejde.

Forældrekursus 2020

FBU ForældreLANDSforeningens forældrekursus på Laugesens Have ved Videbæk er desværre aflyst.

Medlemsmøde i FBU Region Hovedstaden

FBU Region Hovedstaden inviterer medlemmer og andre, som er interesseret i FBU's støtte til forældre i Region Hovedstaden, til medlemsmøde. Medlemsmødet afholdes som planlagt med et deltagerantal på højst 10. Tilmelding direkte til FBU's landssekretariat via tidligere fremsendt tilmeldingsformular eller på tlf. 30 80 99 76 er nødvendigt af hensyn til forsamlingsrestriktionerne.

Temadag for FBU Region Midtjylland (UDSAT)

FBU Region Midtjyllands og FBU ForældreLANDSforeningens temadag i Frivilligcenter Århus den 22. november 2020 er foreløbig udsat pga. forsamlingsforbud.

Om FBU

FBU ForældreLANDSforeningen er en landsdækkende forældreforening. FBU består af selve landsforeningen samt 5 regionale lokale foreninger.

FBU - LINIEN 70 27 00 27

FBU – LINIEN er en åben, anonym rådgivning for familier, der er i kontakt med de kommunale sociale myndigheder.

Charlottenlund Stationsplads 2
2920 Charlottenlund

Mandag: 10-13  og  16-20
Tirsdag: 10-13
Torsdag: 10-13 og 16-20

Copyright © 2021 – FBU ForældreLANDSforeningen

Copyright © 2021 by AxiomThemes.
All rights reserved.