Privatlivspolitik for FBU ForældreLANDSforeningen

FBU ForældreLANDSforeningen behandler personoplysninger i overensstemmelse med persondataforordningen og databeskyttelsesloven. Vi overholder god databehandlingsskik, og behandler udelukkende personoplysninger til klare og saglige formål og ud fra foreningens legitime interesse. Vi behandler kun personoplysninger, der er relevante og nødvendige for at opfylde foreningens formål, og vi sletter dine oplysninger, når de ikke længere er nødvendige – eller når du beder os om det.

Den dataansvarlige organisation for behandling af personoplysninger er:

FBU ForældreLANDSforeningen

Charlottenlund Stationsplads 2

2920 Charlottenlund

Tlf. 70 27 00 27

Mail: sek@fbu.dk

CVR: 12925077

Alle spørgsmål vedrørende vores persondatapolitik, behandling af dine oplysninger samt mistanke om manglende overholdelse af gældende regler, skal rettes til FBU ForældreLANDSforeningens landssekretær: Vivi Nielsen på tlf. 51 80 24 06 eller sek@fbu.dk.

Download vores privatlivspolitik.

Om FBU

FBU ForældreLANDSforeningen er en landsdækkende forældreforening. FBU består af selve landsforeningen samt 5 regionale lokale foreninger.

FBU - LINIEN 70 27 00 27

FBU – LINIEN er en åben, anonym rådgivning for familier, der er i kontakt med de kommunale sociale myndigheder.

Charlottenlund Stationsplads 2
2920 Charlottenlund

Mandag: 10-13  og  16-20
Tirsdag: 10-13
Torsdag: 10-13 og 16-20

Copyright © 2022 – FBU ForældreLANDSforeningen

Copyright © 2022 by AxiomThemes.
All rights reserved.