Indlæser arrangementer

Forældre i Fokus - betydningen af støtte til forældre i anbringelsessager

FBU ForældreLANDSforeningen inviterer til mini-konference om betydningen af støtte til forældre til anbragte børn. Konferencen afholdes den 16. marts 2023 kl. 12.00-16.00 i Valby Kulturhus. 

På konferencen præsenteres FBU’s erfaringer fra metodeudviklingsprojektet Forældre i Fokus – et netværksgruppetilbud for forældre til anbragte børn. Et projekt som FBU har gennemført over en 3-årig projektperiode med støtte fra VELUX-FONDEN. 

FBU vil gerne stille skarpt på betydningen af at anerkende forældre til anbragte børn som en del af løsningen på at skabe bedre kvalitet på anbringelsesområdet. Vi har derfor inviteret repræsentanter fra Dansk Socialrådgiverforening og fra De Anbragtes Vilkår til at deltage i samtalen om betydningen af støtte og forældreinddragelse i anbringelsessager. 

Alle interesserede er velkomne. Af hensyn til bestilling af forplejning foretrækker FBU, at tilmelding sker inden den 11. marts.

Har du spørgsmål vedrørende konferencen og tilmelding er du velkommen til at kontakte Line Høvring på tlf. 44 12 94 26 eller mail foraeldreifokus@fbu.dk

Tilmeld dig her:

  Om FBU

  FBU ForældreLANDSforeningen er en landsdækkende forældreforening. FBU består af selve landsforeningen samt 5 regionale lokale foreninger.

  FBU - LINIEN 70 27 00 27

  FBU – LINIEN er en åben, anonym rådgivning for familier, der er i kontakt med de kommunale sociale myndigheder.

  Charlottenlund Stationsplads 2
  2920 Charlottenlund

  Mandag: 10-13  og  16-20
  Tirsdag: 10-13
  Torsdag: 10-13 og 16-20

  Copyright © 2024 – FBU ForældreLANDSforeningen

  Copyright © 2024 by AxiomThemes.
  All rights reserved.