Netværksgruppe for forældre til anbragte børn i København

Forældre i Fokus er for dig, der er forælder til et eller flere børn der er anbragt. Her vil du kunne møde andre i samme situation og få ny viden. Netværksgruppen foregår i København og henvender sig til forældre i hovedstadsområdet.

Temadag for FBU Region Syddanmark

FBU Region Syddanmark og FBU ForældreLANDSforeningen inviterer forældre og andre interesserede til temadag i Middelfart.

Netværksgruppe for forældre til anbragte børn i Roskilde

Forældre i Fokus er for dig, der er forælder til et eller flere børn der er anbragt. Her vil du kunne møde andre i samme situation og få ny viden. Netværksgruppen foregår i Roskilde og henvender sig til forældre, der bor i omegnen heraf.

Generalforsamling i FBU Region Syddanmark

FBU Region Syddanmark holder generalforsamling med efterfølgende spisning den 11. september 2021 på First Hotel Grand i Odense.

Indkaldelse og dagsorden annonceres senere.

Forældrekursus 2021

FBU ForældreLANDSforeningen inviterer medlemmer på Forældrekursus 2021 på Laugesens Have ved Videbæk.

Digitale fællesskaber – Opstart af digital temagruppe

FBU ForældreLANDSforeningen opstarter en digital temagruppe for forældre med at barn anbragt uden for hjemmet. Gruppen mødes digitalt via Microsoft Teams 4 hverdagseftermiddage i efteråret 2021. Nærmere om gruppeforløbet og alle tidspunkter annonceres efter sommerferien 2021.

Digitale fællesskaber – Opstart af digital netværksgruppe

FBU ForældreLANDSforeningen opstarter en digital netværksgruppe for forældre med at barn anbragt uden for hjemmet. Gruppen mødes digitalt via Microsoft Teams 4 hverdagseftermiddage i efteråret 2021. Nærmere om gruppeforløbet og alle tidspunkter annonceres efter sommerferien 2021.

Om FBU

FBU ForældreLANDSforeningen er en landsdækkende forældreforening. FBU består af selve landsforeningen samt 5 regionale lokale foreninger.

FBU - LINIEN 70 27 00 27

FBU – LINIEN er en åben, anonym rådgivning for familier, der er i kontakt med de kommunale sociale myndigheder.

Charlottenlund Stationsplads 2
2920 Charlottenlund

Mandag: 10-13  og  16-20
Tirsdag: 10-13
Torsdag: 10-13 og 16-20

Copyright © 2021 – FBU ForældreLANDSforeningen

Copyright © 2021 by AxiomThemes.
All rights reserved.