FBU Region Hovedstaden inviterer til møde om forældres rettigheder

Hvilken støtte får du som forælder? Har du brug for at kende dine rettigheder under dit barns anbringelse? FBU Region Hovedstaden samler en lille gruppe forældre til en snak om netop disse emner. Arrangementet henvender sig særligt til forældre, som kan have brug for urdu-tolkning. FBU sørger for deltagelse af en urdu-tolk.

Årsmøde

FBU holder årsmøde i samarbejde med Center for Frivilligt Socialt Arbejde.

Generalforsamling i FBU Region Midtjylland

FBU Region Midtjylland holder generalforsamling den 2. juni 2021.

Der inviteres til smørrebrød inden generalforsamlingen starter. Tilmelding til lokalformanden er nødvendig.

FBU Region Hovedstaden inviterer til møde om anbringelsen set fra barnets perspektiv

FBU Region Hovedstaden inviterer til møde for forældre til anbragte børn. På mødet sættes der fokus på anbringelsen set fra barnets perspektiv.

Vi kigger nærmere på nogle af Regeringens initiativer i udspillet Børnene Først, og taler om, hvad der er vigtigt for et barn under en anbringelse?

Nærmere program og oplysninger til tilmelding annonceres senere.

Kursus for frivillige støttepersoner

FBU ForældreLANDSforeningen holder kursus for FBU's frivillige støttepersoner den 18-19. juni 2021. Kurset holdes på Vissenbjerg Storkro.

Generalforsamling i FBU Region Hovedstaden

FBU Region Hovedstaden holder generalforsamling den 22. juni 2021. FBU ForældreLANDSforeningens formand Anders Brøndtved deltager med et oplæg om forældrerettigheder, og næstformand og formand i FBU Region Syddanmark Tine Plougheld deltager med et oplæg om lokalforeningsarbejde.

Temadag for FBU Region Midtjylland

FBU Region Midtjylland og FBU ForældreLANDSforeningen inviterer til temadag i Frivilligcenter Århus den 26. juni 2021. Sæt kryds i kalenderen. Nærmere om program og tilmelding annonceres senere.

Netværksgruppe for forældre til anbragte børn i København

Forældre i Fokus er for dig, der er forælder til et eller flere børn der er anbragt. Her vil du kunne møde andre i samme situation og få ny viden. Netværksgruppen foregår i København og henvender sig til forældre i hovedstadsområdet.

Temadag for FBU Region Syddanmark

FBU Region Syddanmark og FBU ForældreLANDSforeningen inviterer forældre og andre interesserede til temadag. Sæt kryds i kalenderen. Nærmere om program og tilmelding annonceres senere.

Netværksgruppe for forældre til anbragte børn i Roskilde

Forældre i Fokus er for dig, der er forælder til et eller flere børn der er anbragt. Her vil du kunne møde andre i samme situation og få ny viden. Netværksgruppen foregår i Roskilde og henvender sig til forældre, der bor i omegnen heraf.

Forældrekursus 2021

FBU ForældreLANDSforeningen inviterer til forældrekursus på Laugesens Have ved Videbæk. Sæt kryds i kalenderen. Nærmere om program og tilmelding annonceres senere.

Digitale fællesskaber – Opstart af digital temagruppe

FBU ForældreLANDSforeningen opstarter en digital temagruppe for forældre med at barn anbragt uden for hjemmet. Gruppen mødes digitalt via Microsoft Teams 4 hverdagseftermiddage i efteråret 2021. Nærmere om gruppeforløbet og alle tidspunkter annonceres efter sommerferien 2021.

Digitale fællesskaber – Opstart af digital netværksgruppe

FBU ForældreLANDSforeningen opstarter en digital netværksgruppe for forældre med at barn anbragt uden for hjemmet. Gruppen mødes digitalt via Microsoft Teams 4 hverdagseftermiddage i efteråret 2021. Nærmere om gruppeforløbet og alle tidspunkter annonceres efter sommerferien 2021.

Om FBU

FBU ForældreLANDSforeningen er en landsdækkende forældreforening. FBU består af selve landsforeningen samt 5 regionale lokale foreninger.

FBU - LINIEN 70 27 00 27

FBU – LINIEN er en åben, anonym rådgivning for familier, der er i kontakt med de kommunale sociale myndigheder.

Charlottenlund Stationsplads 2
2920 Charlottenlund

Mandag: 10-13  og  16-20
Tirsdag: 10-13
Torsdag: 10-13 og 16-20

Copyright © 2021 – FBU ForældreLANDSforeningen

Copyright © 2021 by AxiomThemes.
All rights reserved.