Netværkscafé – FBU Region Sjælland

FBU Region Sjælland inviterer til netværkscafé i Næstved Frivilligcenter. Caféen er et åbent arrangement for forældre til anbragte børn og unge. Du er altså velkommen både som medlem og som nysgerrig (måske) kommende medlem af FBU. Vi glæder os til at byde på en kop kaffe og en snak.

Netværksgruppe for forældre til anbragte børn i København

Forældre i Fokus er for dig, der er forælder til et eller flere børn der er anbragt. Her vil du kunne møde andre i samme situation og få ny viden. Netværksgruppen foregår i København og henvender sig til forældre, der bor i omegnen heraf.

Netværksgruppe for forældre til anbragte børn i Roskilde

Forældre i Fokus er for dig, der er forælder til et eller flere børn der er anbragt. Her vil du kunne møde andre i samme situation og få ny viden. Netværksgruppen foregår i Roskilde og henvender sig til forældre, der bor i omegnen heraf.

Temadag for FBU Region Sjælland

FBU Region Sjælland og FBU ForældreLANDSforeningen inviterer forældre og andre interesserede til temadag. Nærmere invitation og program annonceres senere.

Om FBU

FBU ForældreLANDSforeningen er en landsdækkende forældreforening. FBU består af selve landsforeningen samt 5 regionale lokale foreninger.

FBU - LINIEN 70 27 00 27

FBU – LINIEN er en åben, anonym rådgivning for familier, der er i kontakt med de kommunale sociale myndigheder.

Charlottenlund Stationsplads 2
2920 Charlottenlund

Mandag: 10-13  og  16-20
Tirsdag: 10-13
Torsdag: 10-13 og 16-20

Copyright © 2022 – FBU ForældreLANDSforeningen

Copyright © 2022 by AxiomThemes.
All rights reserved.