I et samarbejde mellem FBU ForældreLANDSforeningen og FBU’s lokalforeninger tilbydes forældre, som har en børnesag i kommunen støtte i form af bisidning af FBU’s frivillige bisiddere. 

Mange forældre savner at have en, som kan tage med dem fx til et møde i børnesagen. Måske fordi netværket er spinkelt, eller fordi, at de ikke ønsker at involvere deres netværk.

FBU har igennem mange år gjort sig erfaringer med bisidning i børnesager. Efterspørgslen på bisiddere har været større end FBU har kunne imødekomme. FBU har derfor udviklet tilbuddet ved at dels rekruttere nye frivillige, uddanne frivillige og sikre en skruktur for kvalitetssikring og samarbejdet mellem landsforening og lokalforeninger om bisiddertilbuddet. 

Igennem FBU’s bisiddertilbud kan forældre dels få støtte ved bisidning på møder; få hjælp i kontakten med kommunen; eller måske er hjælp til at skabe orden i kaos, det der er mest aktuelt, i en tid som kan være svær. 

FBU søger hele tiden nye bisiddere, da vi endnu ikke kan tilbyde bisidning i alle egne af landet. Hvis du er interesseret i at blive bisidder, eller er du forældre, som har brug for en bisidder, så kan du henvende dig til FBU igennem FBU-LINIEN på tlf. 70 27 00 27 eller ved at tage kontakt til lokalformand for FBU i Syddanmark Tine Plougheld på tlf. 28 89 04 78; lokalformand for FBU i Midtjylland Louise Bugtrup på tlf. 55 20 19 18 eller lokalformand for FBU på Sjælland Else Karlsson på tlf. 21 64 95 40. Du kan også sende en mail til FBU’s landssekretariat på info@fbu.dk. 

Om FBU

FBU ForældreLANDSforeningen er en landsdækkende forældreforening. FBU består af selve landsforeningen samt 5 regionale lokale foreninger.

FBU - LINIEN 70 27 00 27

FBU – LINIEN er en åben, anonym rådgivning for familier, der er i kontakt med de kommunale sociale myndigheder.

Martinsvej 7-9
1926 Frederiksberg

Mandag: 10-13  og  16-20
Tirsdag: 10-13
Torsdag: 10-13 og 16-20

Copyright © 2024 – FBU ForældreLANDSforeningen

Copyright © 2024 by AxiomThemes.
All rights reserved.